Logo Universiteit Utrecht

Science Educate-it

Vraag een onderwijsproject aan

Het verrijken en verbeteren van onderwijs is voortdurend in beweging. Denk aan vernieuwende tools om de interactie in het onderwijs te bevorderen, of aan serious games en de ontwikkeling van MOOCs. Of misschien heb je wel goede onderwijsinhoudelijke ideeën voor de inzet van virtual reality, augmented reality of motion sensing met bijvoorbeeld Oculus Rift, Google Glass en Kinect technologieën. Educate-it richt zich op het faciliteren van innovatieve ideeën of experimenten met IT-gebruik in het onderwijs. Hiervoor kun je een aanvraag doen voor jouw eigen idee.

Educate-it ondersteunt op verschillende vlakken bij jouw aanvraag. Meer informatie over het aanvragen van een onderwijsproject lees je hier.

Heb jij een idee voor een tool of software die je graag zou willen inzetten of uitproberen in je onderwijs? Vul dan het aanvraagformulier in.

 

 

Wil je lezen wat collega's doen? Onder ervaringen lees je meer over ervaringen van docenten met de inzet van bepaalde tools of het vernieuwen van onderwijs

Share